WOW

SoundLab

SoundLAB bestaat uit een workshop muziek componeren voor kinderen met als resultaat: optreden in het Muziekgebouw aan het IJ!

Tijdens SoundLAB werken kinderen uit de directe omgeving van WOW (Bos en Lommer) in groepsverband in zes workshops naar een performance toe, onder professionele begeleiding van WOW Artist in Residence Marlies van Gangelen en docenten van Muziekgebouw aan het IJ. De kinderen leren met behulp van een spiksplinternieuw elektronisch instrument spelenderwijs luisteren, componeren, samenwerken en zichzelf te uiten middels muziek.

Deze workshop biedt een unieke kans aan kinderen uit Bos en Lommer om creatieve vaardigheden bij te leren of in zichzelf te ontdekken, maar biedt bovenal de heel bijzondere ervaring om samen te werken met toptalenten en op een groot stedelijk podium op te treden.

Marlies van Gangelen (1988) is oprichter van het Nederlandse experimentele ensemble Perforator en hoboïst bij het orkest van Kyteman en het in Berlijn gevestigde ensemble Stargaze.

Interesse? Wij denken graag met u mee en produceren trajecten op maat. Mail event@wow-amsterdam.nl voor meer informatie.

Foto: Geray Mena

by WOW Amsterdam