WOW

Internship PR & Comms

WOW houdt via veel kanalen contact met haar bezoekers en andere geïnteresseerden. Engels speelt hierin de hoofdrol, maar Nederlands is natuurlijk ook erg belangrijk. Als stagiair(e) PR & Communicatie ondersteun je het Team Programmering van WOW in het uitrollen van perscampagnes voor onze evenementen, tentoonstellingen, shows en andere leuke activiteiten. Ook beheer je social media en schrijf je mee aan onze nieuwsbrief. Daarnaast komt er via de vijftig Artists in Residence ook veel nieuws binnen dat we graag met de buitenwereld willen delen. Dit alles onder directe begeleiding van een projectmanager.

Daarnaast zijn we benieuwd naar hoe WOW nog beter kan communiceren met haar publiek. Onderdeel van je stage is ook om onderzoek te doen naar de verschillende doelgroepen, verschillende (nieuwe) kanalen en een advies uit te brengen tegen het einde van de stageperiode.

Klik hier voor de volledige vacature