WOW

Drawing with Xavier

 

Do you love drawing? Then you’re welcome to join the Drawing afternoons at WOW!

 

Professional artist Xavier Robles de Medina invites the whole neighbourhood to explore the Kolenkit with him with a piece of paper. On Wednesday May 18th Xavier will take you along the prettiest places in the neighbourhood to draw them. And he will give you tips and suggestions to make your drawing better!

 

Paper and charcoal are provided by us, as well as lemonade, tea and cookies. All for free.

 

Let us know if you want to join! You can send an email to event@wow-amsterdam.nl

 

See you there!

 

Op 18 mei starten we een nieuwe serie tekenmiddagen bij WOW. Professioneel kunstenaar Xavier Robles de Medina nodigt je uit om samen met hem de Kolenkitbuurt op papier te zetten. Op woensdagmiddag 18 mei beginnen we en begeleidt Xavier jong en oud; hij gaat met je op pad om de buurt of alles wat je maar wilt te ontdekken en te tekenen. Hij kan je goede tips geven – zo kun je echt iets moois maken!


Je krijgt papier en houtskool van ons. Alles is gratis. 

Aanmelden kan via: event@wow-amsterdam.nl.

Graag tot dan!