WOW

Lisa Konno in Vice!

Fashion designer Lisa Konno, one of our artists in residence at WOW, has been interviewed by Vice for i-D.

“Ontwerper en ex-Artezstudent Lisa Konno exposeerde gisteravond al haar laatste collectie – haar lijn voor Afriek. Afriek brengt design samen met cultuur en vakmanschap, waarbij de focus op eerlijke mode ligt. Daar kan Lisa zich in vinden. In het huidige modesysteem staat massaconsumptie en fast fashion nog altijd centraal. De norm lijkt niet te veranderen, tenzij we het roer radicaal omgooien. Maar waar begin je, hoe maak je het verschil? i-D sprak de ontwerpster over haar visie op de modewereld, haar tweede eigen show op fashion week en haar plannen voor de toekomst.”

Read more here.
And see her exhibition at WOW.

Also, Lisa is one of the fashion designers we have in the house, participating in WOW FASHION VOLCANO next week during the OFF SCHEDULE program of Mercedes Benz FasionWeek Amsterdam. Get your tickets here !

Hope to see you during the WOW FASHION VOLCANO !