WOW

HAPPY NEW YEAR!

WOW wenst iedereen een gelukkig nieuw jaar. Als jonge organisatie blikken we terug op een mooi jaar met talloze projecten die tot stand kwamen met onze artists in residence en dankzij de vele mooie samenwerkingsverbanden. 

Dank iedereen die hieraan bijdroeg! 

WOW organiseerde afgelopen jaar 12 exposities, 5 WOW NOIR-muziekavonden, een WOW OPEN AIR, WOW TALKS, de Fashion club en twee maal een KIJK!-Fotocursus met kids uit de Kolenkitbuurt. Bijzondere evenementen waren de MAF-markt op het voorplein en het LOOK BUDDY-project met de Oneminutes Jr., IDFA en Unicef. Op de valreep schreven we tijdens het Amsterdam Light Festival onder de titel ‘LIGHTEN UP’ een ontwerpwedstrijd uit onder jonge ontwerpers voor een lichtkunstwerk dat begin 2016 onthuld zal worden.

Online waren we in toenemende mate te vinden, o.a. met diverse interviews met in WOW residerende talentvolle kunstenaars waarvan die met Julia SokolnickaManon van Hoeckel en Denise van Gent het meest gelezen werden. Lees ze allemaal

Bijzonder trots is WOW op programmaonderdelen als IN LIMBO EMBASSY van Manon van Hoeckel dat uitgeprocedeerde asielzoekers een stem geeft, de fotoclub KIJK! voor kids uit de buurt, en de goedbezochte zomerexpositie PRINT. Projecten die stuk voor stuk een grote actualiteitswaarde hadden en mede werden geïnitieerd en georganiseerd door jong talent uit WOW en onderstrepen waar we ook komend jaar voor zal staan: een groeiend platform voor jong talent dat vanuit haar positie in Amsterdam West verbindingen slaat tussen jonge creatieve professionals, de kunstwereld, stad en de wijk.

Wil je (ook) komend jaar op de hoogte blijven van WOW en weten wat onze nieuwe plannen zijn, volg ons dan ook via social media.
 
We zien je graag bij WOW,
 
EEN SCHITTEREND NIEUW JAAR !