WOW

OPGEMARKT

Tuesday 4 October WOW hosted Opgemärkt, a young group of people inspired by sustainable solutions.

Watch the short movie here!

Opgemarkt

Op 4 oktober was Opgemärkt te gast bij WOW met hun eerste TRAFF (bijeenkomst). Opgemärkt is een nieuwe jonge community, een platform, een podium en een ontmoetingsplaats. Laagdrempelig en ongedwongen, want duurzaam is een feestje en moet dus ook vooral toegankelijk en leuk zijn. Ze bieden daarom ruimte aan jonge mensen, start-ups en ondernemers-in-wording die hun passie voor duurzame producten en innovaties willen delen met elkaar én met een bredere doelgroep die (potentieel) geïnteresseerd is in duurzaamheid. Opgemärkt wil de wereld laten zien dat  duurzaam leven niet alleen belangrijk of sociaal wenselijk, maar vooral ook heel leuk, mooi en gemakkelijk is. Effortless sustainability noemen ze dat; ongedwongen duurzaamheid.

WOW bood ruimte aan hun eerste bijeenkomst, vanaf nu komen ze iedere eerste dinsdag van de maand bijeen op een andere plek waarvoor ze steeds weer andere jonge mensen uitnodigen om te praten over hun duurzame initiatieven in een laagdrempelige setting, met een Scandinavisch tintje… Hou ze in de gaten! Zie Opgemärkt.