WOW

Loading Events
  • This event has passed.

Untitled, 2017

by Nineties Productions

WHEN: Friday 31 March 21:00

“Hello everybody, welcome!

This is a show, this is a party that could also be a political party.

We will present to you the past, the future and the present.

We have some interesting guests, ‘cause it wouldn’t be a party without any.

And you’re the audience, but you’re also not the audience.

You’re our guests and therefore you are the party.

Grab a beer & sing along!”

Onze samenleving gelooft niet meer in grote idealen en oude verhalen. We nuanceren ons te pletter en proberen afstand te nemen van iedereen die meent de waarheid in pacht te hebben.

Temidden van angst voor chaos en een teveel aan keuzes, dobbert onze lamgeslagen samenleving rond. Hoe komen we verder zonder land in zicht?

Met Untitled, 2017 moedigt Nineties het publiek aan iets anders te doen dan de schouders op te halen. Om juist in deze ingewikkelde tijd toch stelling te nemen en om niet bang te zijn deze later weer aan te moeten passen. Samen met het publiek proberen we de wereld van nu te duiden en koers te bepalen. Treed binnen in de kakofonische wereld van performances, muziek, (historische) speeches, (live) videobeelden en interviews gespeeld en gemaakt door de muzikale spelers Yannick Noomen, Marius Mensink, Annelinde Bruijs en Lucas Kramer. Dit is niet de ver-van-mijn-bed show, maar de is-jouw-bed-ook-niet-iets-voor-mij show!

In de pers

Vijf sterren van de Theaterkrant

Credits

Spel/muziek: Annelinde Bruijs, Lucas Kramer, Marius Mensink & Yannick Noomen | Regie: Anne Maike Mertens | Dramaturgie: Floor Houwink ten Cate | Vormgeving: Carmen Schabracq | Productie: Mara Aronson | Coproductie: Paradiso Melkweg Productiehuis. Ondersteund door Stadsschouwburg Amsterdam. Met dank aan Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Praktisch

Kaarten zijn à € 14,- verkrijgbaar via de Stadsschouwburg.

Locatie: Green Gallery, WOW Amsterdam

Speelduur: ca. 90 minuten